Jegyek illatai

Az állatvilágban, a szaglás szerepe a túlélésért vívott küzdelemben kiemelkedő: az ellenséget épp úgy a szaga alapján azonosítják, mint a barátságos, szexuális aktusra hajlandó ellenkező nemű állatot. Az ember, - nem biztos, hogy szerencsésen - "kiemelkedett" az állatvilágból és ezt az ösztönös dolgot is kiiktatta - látszólag legalábbis. "Intelligenciájával" rájöt, hogyan képes az orrőánál fogva vezetni a másikat! Kölnit, parfűmöt csinált, hogy manipulálhassa környezetét...

Azonban, a bolygók energiáinak ismeretében, no és némi önismerettel, mindezt meglehet tenni anélkül, hogy okvetlenül hazuggá kellene válljunk! Hiszen, ha nap-jegyünk és / vagy ascendensünk jegyével, bolygólyával harmonizáló illatokat használunk, nem csak, hogy saját valódi lényünket tesszük nyiltabbá, felismerhetőbbé, de önmagunkra is harmonizáló, jótékony hatással lehetünk! Így a hatás még erősebb és optimálisabb lesz, mivel kitárulkozásunkkal, a számunkra valóban megfelelő partnert vozhatjuk magunkhoz.

Most különleges esélyed nyílik arra, hogy kipróbáld, valóban igazat mondok e! Ha  ebben a hónapban rendeled meg illat-szkópodat, mindössze 5 e Ft - ért, ajándékba kapsz 5 db. illat-tesztert, amik közül legalább 1, tuti bevonzza a nagy ŐT!
A horoszkóp különleges, személyre szóló meglepetést is tartalmaz! Elkészítése, a kifizetés beérkezésétől (átadásától stb) számított 7 nap. Ráadás ajándékom, hogy a kiválasztott illatot féláron kapod meg tőlem! Na mit szólsz!? Úgy - e nagyon megéri! 

Ha nem ismered ascendensedet (ez a jegy, 24 éves kor után dominánsabb és fontosabb mint a nap-jegy, hiszen veled egy napon rengetegen születhetnek, míg az órára, percre sokkal kisebb az esély s ezáltal, az ascendns jóval árnyaltabban fog jellemezni) mindössze 3 e Ft - ért megmondom, illetve bepontosítom, amennyiben nem ismernéd esetleg a pontos születési órádat, percedet.

Az ascendens meghatározásához szükség lesz születési helyedre, évedre, hónapodra, napodra és pontos órádra, percedre, leg. 30 perces pontossággal.

A bepontosításhoz, 3, már megtörtént, fontos életesemény évre, hóra, napra és helyszínre pontos adatára lesz szükségem. Pl. születés; halál; vizsga stb

Fizetés: személyesen, előre egyeztetett helyen, időpontban, rózsaszín csekken, átutalással - előre - illetve postai úton, utánvét lehetséges. Az adatokat itt, az oldal alján lehet elküldeni!

Íme az európai horoszkóp szerinti választék.

Hölgyek

Kos

Határozott, céltudatos, szenvedélyes nő, élvezi az élet minden cseppjét – az édeset és a keserűt is! Imádja a természetet, és a természet is imádja őt. Illatai is innen fakadnak: gyümölcsös-virágos illatok, tubarózsa, málna, magnólia, grapefruit, barack, mandulavirág.

Bika

Gyakorlatias, megfontolt, nyugodt és megbízható nő, az igazi Asszony. Illatai az otthont és a feltétel nélküli szeretetet idézik. Virág illatú parfümök némi gyümölcsös felhanggal: vadrózsa, ribizli, barack, körömvirág, cseresznyevirág.

Ikrek

Egyéniségének kettőssége az illatválasztására is rányomja a bélyegét. A túlfűtöttség szenvedélyes Madame Pompadour-pillanataihoz épp úgy meg kell találni a tökéletes illatot, mint a fanyar és ironikus „kékharisnyához”.

Rák

Érzékeny, nőies, finom és kecses, a családi tűzhely tökéletes őrzője. Illatai az orientális-virágos illatok: vérnarancs, jázmin, szantál, ámbra, vanília, fahéj, gyöngyvirág, rózsa.

Oroszlán

Erős és energikus, sziporkázó és szellemes. A fűszeres-orientális illatok képesek igazán egységet alkotni az egyéniségével: ánizs, ámbra, vanília, pacsuli, vetiver, gyömbér, szegfűszeg.

Szűz

Egyszerre praktikus és romantikus, keresi azt az illatot, amely „öltözteti”. Nehezen talál rá, mert ebben is – mint sok minden másban -, meglehetősen kritikus. Érdemes kipróbálnia a virágos-zöld illatokat: narancs, ibolya, rózsa, napraforgó, vanília, szantál, jázmin


Mérleg

Állandóan hezitál, és nagyon ritkán dönt. Akkor nyugodt csak igazán, ha egyszerre minden lehetőséget kipróbált. Például beköltözött egy parfümériába. Ám ha ezt nem teheti, próbálja ki az arany középutat: az orientális-virágos illatokat: magnólia, ibolya, szilva, szerecsendió.

Skorpió

A XXI. század asszonya, aki határozott és erős, a jég hátán is felhúz egy kacsalábon forgó palotát, amiben csak egy-egy éjszakára fogad látogatókat. Mindig pontosan tudja mit akar, sosem érzelmes, és csak egy nagyon elszánt harcos hódíthatja meg a szívét – aki mellesleg Tökéletes Férfi is egyben. Illatai a nőies kisugárzását erősítik: írisz, jázmin, ámbra, narancs, citrom, vanília, jázmin. Orientális-fűszeres.

Nyilas

Játékos és könnyed, szellemes és derűs, szabadságszerető és nagyvonalú. Illatai a tiszta, könnyű, mégis hangsúlyos rozmaring, gyömbér, mandarin, rózsa, jázmin, orientális-virágos illatok.

Bak

Kívülről kemény, érzéketlen nőnek tűnik, de belül lágy és szenvedélyes. Illataiban is ezt a kettősséget keresi: egyszerre legyen tiszta, friss, de mégis elegáns és nőies. Semmi giccs, semmi púderes illatfelhő. Szerecsendió, szilva, gardénia, szantál, narancs.

Vízöntő

Különleges, független, lázadó, igazi egyéniség. Illataiban is arra törekszik, hogy más legyen, mint a többiek. Nőies és könnyed, tiszta és friss, mint a nyári virágokkal teli rét. Lonc, frézia, körte, rózsa, vízililiom és a fák illatának harmóniája. Ajánlatunk a virágos-aqua illatok

Halak

Ízig-vérig Nő, tele érzelmekkel és szenvedéllyel. Illata – akárcsak a személyisége – egyszerre könnyed és csábító. Lótusz, narancsvirág, vetiver, vanília, cédrus. Ajánlatunk: orientális-vanília illatok

     

Urak

Kos

A férfiak, akik a kos csillagjegyben születtek, eleve nagyon aktívak és bátrak. Ezen kívül megalkuvást nem ismerőek és keményfejűek is, melynek köszönhetően nagyon célratörőek. Ez a csillagjegy a többihez képest nagyon energikus és érzéki. A Bak férfi szeret kitűnni a tömegből, imádja az adrenalint, mindig a különleges és érdekes dolgokat keresi, valamint sportos lelkét sem képes féken tartani.
A lendületes, frissen markáns illatok illenek hozzá: pl. paprika; bors; grépfruit; csokoládé; zeller; metaxa

Bika

A Bika csillagjegy szülötteire jellemző az önmaguk kényeztetése, valamint, hogy nyugodt megfontolt természetük van. A Bika férfi nagyon szenvedélyes és igényes önmagára és a környezetére is. Nem rejti el a művészet iránti érdeklődését, imádja a nem mindennapi és egyedi dolgokat, valamint szeret luxusban élni. Az illat választásban sem elégedik meg mindennapi illattal.
A testesebb illatok hangsúlyozzák férfiasságát: vörösbor; datolya; pézsma; szegfűbors; méz; retíver

Ikrek

Kommunikatív, vicces, játékos és nagyon kíváncsi – ilyen az a férfi, aki a légi elemekhez tartozó Ikrek csillagjegyben született. Imád mindent ami különleges és eredeti, rengeteg hobbija van és sok barátja.  Az Ikrek férfit nem könnyű megfogni, éppen ezért az őt kiegészítő illatnak is különlegesnek kell lennie.
A könnyű, légies, játékos illatok fekszenek neki a legjobban: menta; ánizs; sárgadinnye; pezsgő; alma; szegfű; fahéj; eper
Rák

A Rák férfiak nagyon érzékenyek, figyelmesek és imádják a családjukat. Ezt az érzékeny, szelíd természetüket sok esetben elrejtik a világ elől, és a zárkózottság jellemzi őket. A Rákok nagyon romantikusak, hatalmas fantáziájuk van és kimondottan kreatívak. Legjobban otthon érzik magukat a kandalló előtt, valamint szívesen veszik körül magukat gyerekekkel. Nekik a könnyed romantikus illatokat ajánljuk, melyek egy-egy történetet rejtenek magukban.
A mély, érzéki, de nem nehéz illatok kedvelője: ámbra; abszint; mályva; csokoládé; bambusz; kókusz; myrha; boróka 

Oroszlán

A tüzes elemek közé tartozó Oroszlán csillagjegy szülöttei szeretnek a társaság középpontjában lenni. Természetes vezető képességgel rendelkeznek, magabiztosak és imádják a fényűzést. Az Oroszlán mindig odafigyel küllemére, valamint hogy milyen hatást gyakorol a környezetére. Éppen ezért nem elégszik meg mindennapos parfümmel.
Az erőteljes, testesen fűszeres illatok az övéik: ámbra; rózsa; wiskey; őszibarack; ánizs; szerecsendió  

Szűz

Azok az emberek, akik a Szűz csillagjegyben születtek, nagyon rendszeretőek és pontosak. Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a képességeikre és a józan ítélőképességükre. Szeretnek tanulni, kommunikatívak és minden érdekli őket. Mindent tökéletes rendben szeretnek tartani, ennek alapján a parfümöknél is előnyben részesítik a tiszta, frissítő illatokat, mely magabiztosságot és fényűző hatást biztosít.
A hidegebb, diszkrét illatok kedvelői: babér; fehérbors; citrom; fehér bor; kámfor; fuxia; tárkony
Mérleg

A Mérleg szülöttei nagyon nyugodtak, megfontoltak és műveltek. Imádják a társaságot és tökéletes harmóniában szeretnek élni. Mindig az egyensúlyt keresik, melyet elvárnak a használt parfümtől is.
A diszkréten erotikus, kiegyensúlyozott, teltebb illatokat részesítik előnyben: mosúz; kardamom; körte; banán; kakaó; majoranna; füge; szantál; 

Skorpió

A mágia és a titkok követői a Skorpiók. Született csábítók, akik a kiszámíthatatlanságukkal kápráztatják el a környezetüket. A Skorpió férfit az ellenállhatatlan tekintetéről ismerheti meg. A Skorpiót az akadályok sem rendítik el céljától. A parfümöktől egyediséget, bódítást és érzékiséget várnak el.
Szeretik a rafinált, kissé kesernyés, különleges illatokat: kávé; étcsokoládé; csili; tömjén; petúnia; gránátalma; fahéj; bergamot; jácint; rum

Nyilas

A Nyilas férfi egy javíthatatlan álmodozó, aki imádja az utazást és a természetet. Sok mindennel foglalkozik, de folyamatosan szeret újabb és újabb dolgokat felfedezni. Nagyon pozitívak a Nyilasok, szellemesek és vidámak, sosem lehet velük unatkozni.
A meghatározó, de ugyanakkor lendületes illat illik hozzájuk: vérnarancs; görögdinnye; karamell; áfonya; szeder; gyömbér; unikum; kajetán bors; oregánó; szöllő

Bak

Azok a férfiak, akik a Bak csillagjegyben születtek, a praktikusságukkal és végtelen türelmükkel tűnnek ki. A munkahelyen nagyon becsvágyóak és törekvőek, míg otthon nagyon gyakran zárkózottak és féltve őrzik az érzékeny belsőjüket. A Bak férfi nagyon elegáns és udvarias.
A visszafogott, de mély, tartalmas illatok híve:
Liliom; keserű mandula; fenyő; nárcisz; kesudió; szilva; forraltbor; dohány

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy szülöttei függetlenek, kreatívak és mindig késztetést éreznek valami újat felfedezni. A Vízöntő férfi gyakran sportos beállítottságú, megfelelő számukra a folyamatosan és véletlenszerűen változó életstílus, mert nem képesek sokáig egy helyen maradni. Ezt a gyors tempót tökéletesen kiegészíti az a friss parfüm, mely a szabadságot és a függetlenséget fejezi ki.
A kissé hideg, de mindenképpen könnyű, mégis extravagáns illatok azok amik megfogják: 
hibiszkusz; leander; citrom; annanász; bazsalikom; körte; cseresznye; zsája; cinzano;

Halak

A Halak csillagjegyben születettek nagyon érzékenyek és kreatívak. Ezen csillagjegy szülöttei nagyon romantikusak, és gyakran érvényesülnek a művészet világában. Színes fantáziájuk és gazdag belső világuk van. A Halak vízi csillagjegyűekhez inkább a finomabb illatok illenek, melyek romantikus és friss tónusokat tartalmaznak.
Egzotikus, mégis lágyabb, kissé édeskés illatok vonzák: málna; tömjén; ópium; pipacs; küraszó; tea; pézsma; bodza; tejeskávé; datoja; kukorica; vanília
 

Figyelem!

www.szalon-art.iwk.hu

Út, a szinvonalas és biztonságos szexhez!

Illat-szkóp megrendelő:

Figyelem! 

Sajnos elképzelhető, hogy egyes termékek már nem rendelhetőek meg, illetve már más áron. Ebben az esetben hasonlót igyekszem keresni...

Újévi női illat akcióm:

 

1, Possess Eau de Parfum 

5 999 Ft  Nálam, mindössze 5000 Ft ebben a hónapban!

119,98 Ft/ ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Kortalan, érzéki ragyogás. A Possess Eau de Parfum provokatív és csábító, akár Kleopátra - vonzerejének Marcus Antonius sem tudott ellenállni, és a lábai előtt hevert. Bódító, szexi jegyei között megtalálható az ilang-ilang, amely ellenállhatatlanná teszi a viselőjét, és mágnesként vonzza a rajongókat.

2, Masquerade Eau de Toilette 

1 999 Ft 3 999 Ft

50  ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

 

 

3, SOLAR Eau de Toilette  

1 999 Ft 3 999 Ft  

50  ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Virágos és vizes jegyek csodás harmóniája határozza meg a SOLAR Eau de Toilette természetes, vibráló illatát. A zamatos görögdinnye és az egzotikus hibiszkusz nektár aromája egy modern, nagyvárosi illatban teljesedik ki.

 

 Minden megrendeléshez, + 1 db, ajándék Seductive Musk 24 órás izzadás-gátló golyós dezodor   599 Ft értékben !

 
 

1, So Fever Him Eau de Toilette 

5 199 Ft helyett, nálam, ebben a hónapban mindössze, 4800 Ft!

75  ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Egy intenzív, karakteres illat, amely megmutatja a férfiban rejlő szenvedélyt. Erotikus kisugárzását a piri piri paprika, a geránium és a gyömbér esszenciája adja. Varázslatos és ellenállhatatlan.

 

2, Native Force Eau de Toilette 

2 399 Ft 4 799 Ft !

31,99 Ft/ ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Fedezze fel a természet rejtett kincseit és élvezze lehengerlő hatásait. A Native Force Eau de Toilette hűvös, természetes illat, amelynek ereje a lime és a palo santo (szent fa) aromájában teljesedik ki.

 

3, Be the Legend Eau de Toilette 

3 359 Ft 4 799 Ft !

Egységár 

44,79 Ft/ ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Magabiztos, vállalkozó szellemű, nyitott és nyugodt. Vagány és férfias. A Be the Legend egy szexi illat a zamatos alma és a mámorítóan érzéki tonkabab aromájával.

 

+ 1 db. Ajándék Power Musk 24 órás izzadás-gátló golyós dezodor 

599 Ft értékben, minden megrendelt termék után !