Mikor mit, kinek?

6 vágykeltő illat : 
 
Vannak illatok, amelyek akkor is meghozhatják a kedvünket a szeretkezéshez, ha eredetileg inkább aludtunk volna az ágyban.
Ezekkel az illatokkal többféleképpen is illatosíthatod a hálószobát: vásárolhatsz például természetes illóolajat (ez a legjobb), füstölőt, illatgyertyát vagy más szobai illatosítót. Lássuk a 6 toplistás vágykeltő aromát:
 
1. Vanília. A csokihoz hasonlóan a vanília aromája is édes, kényeztető. A felmérések szerint mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél növeli a szexuális hajlandóságot.
2. Pacsuli. Ne gondolj valami förtelmes kölnire, a pacsuli eredetileg nem ezt jelenti, hanem egy természetes, növényi eredetű illóolajat, amely évszázadok óta ismert szexuális serkentő hatásáról. Érdemes jó minőségű, százszázalékosan természetes illóolaj formájában megvásárolni.
3. Pézsma. A kutatók szerint a pézsma a férfiferomonok illatára emlékeztet, így afrodiziákumként hat a nőkre. Akár a kedvesednek is vásárolhatsz egy pézsmát is tartalmazó férfiillatszert.
4. Borsmenta. Ez a mentolos, friss illat felüdít, és energiával tölt fel.
5. Ilang-ilang. Ez az illóolaj szintén évszázadok óta ismert afrodiziákum. Cseppents belőle a fürdővizedbe vagy az illatlámpába.
6. Jázmin. A jázmin illata megnyitja az érzékeket. Ha egy csábító éjszakára vágysz, tegyél belőle pár cseppet az illatlámpába.

 

Ugyan nem illat, de mégis hasznos lehet!

A hónap szerelmi-talizmán köve:
 

 

Malachit - Drámai Szerelem

A malachit erőteljes kő, mely óriási energiákat mozgat meg, és sokszor válik katalizátorává az átalakulásnak. Provokáló hatása elől nehéz kitérni, így rég elfojtott sérelmek és indulatok törhetnek a felszínre, bármennyire kerülnénk is a romboló konfliktusokat. Mivel ez kő drámai fordulatokat hozhat, a szerelem terén is gyakran kavarja fel az állóvizet. Ez a kapcsolat nemigen viseli el a nyugodtan áramló érzelmeket, a józan megfontolásokat, inkább egy sebes vizű veszélyes folyóhoz hasonlít. A kapcsolat erőterében sokszor mutatkozik meg a szenvedély mellett a manipuláció és a féltékenység is, amely miatt a keserű indulatok és könnyek mérgezik az érzelmeket, melyek végül szakítópróba elé állíthatják a szerelmeseket.

Figyelem! 

Sajnos elképzelhető, hogy egyes termékek már nem rendelhetőek meg, illetve már más áron. Ebben az esetben hasonlót igyekszem keresni...

Újévi női illat akcióm:

 

1, Possess Eau de Parfum 

5 999 Ft  Nálam, mindössze 5000 Ft ebben a hónapban!

119,98 Ft/ ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Kortalan, érzéki ragyogás. A Possess Eau de Parfum provokatív és csábító, akár Kleopátra - vonzerejének Marcus Antonius sem tudott ellenállni, és a lábai előtt hevert. Bódító, szexi jegyei között megtalálható az ilang-ilang, amely ellenállhatatlanná teszi a viselőjét, és mágnesként vonzza a rajongókat.

2, Masquerade Eau de Toilette 

1 999 Ft 3 999 Ft

50  ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

 

 

3, SOLAR Eau de Toilette  

1 999 Ft 3 999 Ft  

50  ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Virágos és vizes jegyek csodás harmóniája határozza meg a SOLAR Eau de Toilette természetes, vibráló illatát. A zamatos görögdinnye és az egzotikus hibiszkusz nektár aromája egy modern, nagyvárosi illatban teljesedik ki.

 

 Minden megrendeléshez, + 1 db, ajándék Seductive Musk 24 órás izzadás-gátló golyós dezodor   599 Ft értékben !

 
 

1, So Fever Him Eau de Toilette 

5 199 Ft helyett, nálam, ebben a hónapban mindössze, 4800 Ft!

75  ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Egy intenzív, karakteres illat, amely megmutatja a férfiban rejlő szenvedélyt. Erotikus kisugárzását a piri piri paprika, a geránium és a gyömbér esszenciája adja. Varázslatos és ellenállhatatlan.

 

2, Native Force Eau de Toilette 

2 399 Ft 4 799 Ft !

31,99 Ft/ ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Fedezze fel a természet rejtett kincseit és élvezze lehengerlő hatásait. A Native Force Eau de Toilette hűvös, természetes illat, amelynek ereje a lime és a palo santo (szent fa) aromájában teljesedik ki.

 

3, Be the Legend Eau de Toilette 

3 359 Ft 4 799 Ft !

Egységár 

44,79 Ft/ ml

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Magabiztos, vállalkozó szellemű, nyitott és nyugodt. Vagány és férfias. A Be the Legend egy szexi illat a zamatos alma és a mámorítóan érzéki tonkabab aromájával.

 

+ 1 db. Ajándék Power Musk 24 órás izzadás-gátló golyós dezodor 

599 Ft értékben, minden megrendelt termék után !